Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA

White Heat 25

  • Novinka

Marco Pierre White

České resumé (kniha je v angličtině): Marco Pierre White je britský šéfkuchař, restauratér a televizní osobnost. Je označován za "prvního slavného... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 ks
Cena před slevou
1 095 Kč
Ušetříte
120 Kč
975 Kč
886 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:1-10054
EAN kód:9781845339906
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

České resumé (kniha je v angličtině): Marco Pierre White je britský šéfkuchař, restauratér a televizní osobnost. Je označován za "prvního slavného šéfkuchaře" a enfanta terrible britské restaurační scény. V lednu 1995, ve svých 33 letech, se White stal prvním britským šéfkuchařem, který získal tři michelinské hvězdy. Školil významné kuchaře, jako jsou Mario Batali, Heston Blumenthal, Shannon Bennett, Gordon Ramsay a Curtis Stone. Jeho kniha přinesla úplný obrat ve způsobu, jakým se dříve o "kuchařině" psalo. Nové vydání oslavuje 25. výročí toho prvního a obsahuje řadu jedinečných fotografií a také texty známých tváří britské gastronomie.

Once in a blue moon a book is published that changes irrevocably the face of things. White Heat is one such book. Since it was originally produced in 1990, it has gone on to become one of the most enduring classic cookbooks of our time. With its unique blend of outspoken opinion, recipes and dramatic photographs by the late legendary photographer Bob Carlos Clarke, White Heat captures the magic and spirit of Marco Pierre White in the heat of his kitchen. This 25th anniversary edition features brand new material, including photographs from the late Bob Carlos Clarke and contributions from James Steen, Lindsey Carlos Clarke and a host of high-profile chefs: Jason Atherton, Sat Bains, Mario Batali, Raymond Blanc, Anthony Bourdain, Adam Byatt, David Chang, Phil Howard, Tom Kerridge, Paul Kitching, Pierre Koffmann, Gordon Ramsay and Jock Zonfrillo.

Marco Pierre White is a British chef, restaurateur, and television personality. He has been dubbed "the first celebrity chef" and the enfant terrible of the UK restaurant scene. In January 1995, aged 33, White became the first British chef to be awarded three Michelin stars. He has trained notable chefs such as Mario Batali, Heston Blumenthal, Shannon Bennett, Gordon Ramsay and Curtis Stone.

Autor:Marco Pierre White
Počet stran:192
Typ, vazba:Kniha, tvrdá vazba
Jazyk:anglický
Rozměr:312 x 254 x 20 mm
Hmotnost:1.394 g

Potřebujete poradit?

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Partner e-shopu

 

 

 

 


         Icons provided by: Icons8.com

© 2021 GASTRONOMISTA s.r.o. powered by Gastrojobs.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz