Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. LITERATURA
  3. Fäviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson

Fäviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson

  • Novinka

České resumé (celá kniha je psána anglicky): Titul knihy by se dal přeložit jako "Fäviken: 4015 dnů, od začátku do konce". Autor Magnuss Nilsson je je... celý popis
Dostupnost
Skladem 1 ks
Běžná cena
1 515 Kč
Ušetříte
225 Kč
1 290 Kč
1 173 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:1-10023
EAN kód:9781838661250
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

České resumé (celá kniha je psána anglicky): Titul knihy by se dal přeložit jako "Fäviken: 4015 dnů, od začátku do konce". Autor Magnuss Nilsson je jedním z nejznámějších a nejoriginálnějších severských šéfkuchařů a Fäviken byla jeho proslulá restaurace, umístěná v bývalé zemědělské usedlosti asi 750 kilometrů severně od Stokholmu. I přes svoji polohu daleko od velkých měst si podnik vysloužil světový věhlas a také 2 hvězdičky od michelinských inspektorů. Po 10 letech úspěšného provozu Nilsson restauraci v prosinci 2019 náhle zavřel a rozhodl se věnovat další čas především svojí rodině. Kniha vypráví kompletní příběh restaurace z pohledu provozovatele a šéfkuchaře v jedné osobě, popisuje cestu ke slávě i změny, které během oněch 10 let doznal gastronomický byznys (a které nakonec vedly ke konci Fävikenu). Jde o vzácně osobní sondu do gastronomického provozu i jeho nesouladu s rodinným životem. Zároveň obsahuje 100 původních receptů jídel z Fävikenu.

Instagramový post oznamující uzavření restaurace

Witty, candid, and insightful: a chef's ode to his extraordinary restaurant, and a fascinating commentary on food culture

In 2019, Magnus Nilsson closed Fäviken, his one-of-a-kind restaurant in remote Sweden — a difficult decision, as it was close to his heart and at the height of its success. Here is the Fäviken story: how it became a world-class destination, how the industry it was a part of has changed, and why Magnus eventually elected to pursue new projects. His musings on topics from creative theory and sustainability to family and fame accompany 100+ memorable recipes from Magnus's remarkable Fäviken tenure.

Magnus Nilsson is one of the world's most creative and celebrated chefs, and the author of bestselling books Fäviken, The Nordic Cookbook, The Nordic Baking Book, and Nordic: A Photographic Essay of Landscapes. In 2020 Magnus became academy director of MAD, where he will develop an educational institution that equips the restaurant world with the skills, tools, and perspectives to make positive change.

Autor:Magnus Nilsson
Počet stran:324
Typ, vazba:Kniha, tvrdá vazba
Jazyk:anglický
Rozměr:290 x 214 x 34 mm
Hmotnost:1612 g

Potřebujete poradit?

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Partner e-shopu

 

 

 

 

© 2021 GASTRONOMISTA s.r.o. powered by Gastrojobs.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz