Nový encyklopedický slovník gastronomie

Zpět
Další
- Kompletní specifikace
- Hodnocení 1
- Související zboží3
- Nový encyklopedický slovník gastronomieSkladem 3 ks539 Kč490 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.
Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek.
Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví používané sommeliéry.
Autor: | Jiří Černý |
---|---|
Počet stran: | 232 + 247 |
Typ, vazba: | Kniha, paperback |
Jazyk: | český |
Rozměr: | 185 x 226 x 22 mm |
Hmotnost: | 720 g |
Potřebujete poradit?
+420 775 767 755
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Zboží zařazeno v kategoriích