Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. LITERATURA
  3. Nový encyklopedický slovník gastronomie

Nový encyklopedický slovník gastronomie

Dvousvazkové vydání A - K a L - Ž

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulin... celý popis
Dostupnost
Skladem 3 ks
Cena před slevou
598 Kč
Ušetříte
59 Kč
539 Kč
490 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:1-0504006
EAN kód:9788086351100
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.

Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek.

Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví používané sommeliéry.

Autor:Jiří Černý
Počet stran:232 + 247
Typ, vazba:Kniha, paperback
Jazyk:český
Rozměr:185 x 226 x 22 mm
Hmotnost:720 g
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Partner e-shopu

 

 

 

 


         Icons provided by: Icons8.com

© 2021 GASTRONOMISTA s.r.o. powered by Gastrojobs.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz