Moje cesta k Michelinu - To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře
- TOP produkt

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Moje cesta k Michelinu - To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchařeSkladem 3 ks479 Kč435 Kč bez DPH
Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkých kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem úspěšné restaurace. V novince Moje cesta k Michelinu popisuje nejen svůj životní příběh, ale přináší 64 unikátních receptů, kterými zaručeně uděláte dojem! Všechny recepty jsou navíc zázračně jednoduché a doplněné informacemi o časové náročnosti, takže si vše můžete skvěle naplánovat. A na jakou kuchyni se můžete těšit? Uvařte si lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. „Na kuchařině je krásné to, že nemá konce. Ostatní řemeslníci, jako jsou tesaři, truhláři nebo zedníci, se v určitý okamžik dostanou na konec svých dovedností. Ale v kuchařině to nikdy nekončí.“ Pavel Pospíšil
Autor: | Pavel Pospíšil | |
---|---|---|
Počet stran: | 224 | |
Typ, vazba: | Kniha, pevná | |
Jazyk: | český | |
Rozměr: | 219 x 261 x 31mm | |
Hmotnost: | 820 g |