Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA

CUT - How to Cut Properly

CUT pro profesionály a ambiciózní amatérské kuchaře je nyní k dispozici od Friedrich Dicka.  Jak správně nakrájím různé potraviny? Proč existuje více ... celý popis
Dostupnost
Skladem 4 ks
Cena před slevou
549 Kč
Ušetříte
50 Kč
499 Kč
454 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:1-10002
EAN kód:9783000498817
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

CUT pro profesionály a ambiciózní amatérské kuchaře je nyní k dispozici od Friedrich Dicka.  Jak správně nakrájím různé potraviny? Proč existuje více než 20 různých druhů nožů? Otázky, které jsou v této knize zodpovězeny na více než 200 stranách. Kniha obsahuje zajímavá fakta o nožech a řezání. Více než 90 různých technik řezání ukazuje v této knize správnou aplikaci a techniku ​​jednotlivých nožů ve spojení s příslušným jídlem. Nejdůležitější aplikace jsou k dispozici také jako videa. Naskenováním příslušného tištěného QR kódu můžete sledovat a poslouchat videa na smartphonu nebo tabletu. Vybrané recepty hvězdného kuchaře Sebastiana Franka doplňují tuto knihu řezů a nezanechávají žádné otázky nezodpovězené. Kniha je v anglickém jazyce!!!

Autor:F. Dick 
Počet stran:218 
Typ, vazba:Kniha, pevná 
Jazyk:anglický
Rozměr:205 x 275 x 17 mm 
Hmotnost:847 g 

Potřebujete poradit?

Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Partner e-shopu

 

 

 

 


         Icons provided by: Icons8.com

© 2021 GASTRONOMISTA s.r.o. powered by Gastrojobs.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz